Tag med på en guided tur i FN Byen - Udløbet

Foreningen inviterer på rundvisning i FN Byen, hvor vi skal høre om bygningens arkitektur, bæredygtige initiativer og FN’s arbejde.
26. april 2017
Udsolgt

Geografforbundet inviterer d. 26. april på en rundvisning i FN Byen i København. FN Byen er med sine bæredygtige initiativer en af de mest miljørigtige bygninger i Skandinavien.

Emnet for ekskursionen vil også være bæredygtighed, og vi vil under besøget høre meget mere om FN’s arbejde, bygningens arkitektur og bæredygtige initiativer.

Ekskursionen lægger med sit bæredygtige fokus op til årets store fællesfaglige arrangement "Ud med naturfagene" i september.

Deltagelse i ekskursionen er gratis.

Rundvisningen vil foregå i tidsrummet kl. 15.00-16.00.

 

Rundvisningen er udsolgt, men et nyt arrangement vil blive gentaget i slutningen af året. Følg med på vores hjemmeside og i Geografisk Orientering.

 

Information

Adresse: Marmorvej 51, 2100 København Ø. Parkering mulig i P-kælder under bygningen mod betaling for 24 kr. i timen mellem 8.00-17.00.

Er du med toget, så stå af på Nordhavn St. og gå derfra. Det tager ca. 15 min.

Vigtigt: Alle gæster skal gennemgå et sikkerhedscheck for at komme ind i FN Byen. Medbring derfor et billed-ID (pas eller kørekort). Ingen store tasker må medbringes i bygningen. Kun registrerede gæster kan få adgang til FN Byen. Derfor er tilmelding til dette arrangement en nødvendighed.

Deltagelse er gratis.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er udløbet.